друкувати


Проект програми соціально-економічного та культурного розвитку Коломиї на 2010 р.

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-03-18 04:06:35
Програма соціально-економічного та культурного розвитку міста на 2010 рік (далі – Програма) розроблена відповідно до вимог Закону України від 23.03.2000 року №1602 "Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України", постанови Кабінету Міністрів України від 26.04.2003 року № 621 "Про розроблення прогнозних і програмних документів економічного і соціального розвитку та складання проекту державного бюджету" та розпорядження Кабінету Міністрів України від 04.10.2006 року №504-р "Про схвалення Концепції вдосконалення системи прогнозних і програмних документів з питань соціально-економічного розвитку України".

В основу програми покладені завдання проекту Програми соціально-економічного та культурного розвитку Івано-Франківської області на 2010 рік та Стратегічного плану економічного розвитку міста Коломиї.

Інструментами виконання Програми є цільові галузеві програми, які затверджені міською радою, заходи яких увійшли як складові до програмних заходів 2010 року. Відповідно до наявних проблем та їх впливу на економіку міста у Програмі визначені пріоритети соціально-економічного розвитку, основні завдання та заходи по їх реалізації з використанням коштів Державного, обласного, міського бюджетів та позабюджетних коштів.

Програму соціально-економічного та культурного розвитку міста на 2010 рік розроблено управлінням економіки разом з відділами і управліннями міської ради, за участю підприємств, установ і організацій. Методичне забезпечення розробки Програми здійснювало управління економіки міської ради.

Завантажити: Проект програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Коломиї на 2010 рік ...

Джерело: Управління економіки Коломийської міської ради
Обговорити на форумі