друкувати


БАЛОГА назвав ТИМОШЕНКО істеричкою

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2008-12-19 10:39:10

"Прем'єр-Міністр як завжди підмінює реальні дії істеричними заявами". Про це, як повідомили ПОЛІТСОВЕТ.INFO у прес-службі Президента України, коментуючи сьогоднішні заяви Прем'єр-Міністра України Юлії ТИМОШЕНКО, заявив Глава Секретаріату Президента Віктор БАЛОГА.

"Ніхто не зніме з Уряду відповідальність за економічну та фінансову ситуацію в країні. Страшним абсурдом може виглядати пояснення, що фінансова ситуація в країні існує окремо, а економічна ситуація живе окремо. А саме так хоче представити ситуацію шановна Юлія Володимирівна", – зазначив В.БАЛОГА.

"Сьогодні Глава держави доручив правоохоронним органам навести порядок у банківській системі України, а саме жорстко наглядати за банками-спекулянтами. Протягом найближчих днів відповідні структури перевірять кожен банк. Усі банки, де будуть доведені порушення, позбавлять ліцензій. Але сьогодні є неприпустимим та негідно, щоб державна особа посилювала серед населення паніку." – наголошує БАЛОГА.

Вже завтра Парламент готовий створити спеціальну тимчасову слідчу комісію. Президент закликає Парламент заслухати вже у вівторок звіт Національного банку та Уряду. Він готовий підтримати самі жорсткі кадрові рішення за його результатами ", – зазначив Глава СП.

"У питанні наведення порядку позиції Президента і парламенту синхронні. Разом з тим Юлія ТИМОШЕНКО, маючи всю повноту повноважень, була зобов'язана разом з НБУ забезпечити в країні фінансову стабільність. Замість того, щоб спільними зусиллями діяти, Прем'єр у черговий раз займається гучним піаром!", – заявив В.БАЛОГА.

"Заява Юлії ТИМОШЕНКО не має іншого пояснення, крім її бажання за будь-яку ціну очолити реанімаційну команду, яка бореться з наслідками її ж урядової діяльності. Навіть, якщо ціною її президентської кампанії у такому форматі стане фінансовий колапс країни", – зазначив Глава СП.

Автор: Ніка ФРОЛОВА, ПОЛІТСОВЄТ.INFO
Переклад: Петро ВОЛЯ, www.KOLOMYYA.org
Обговорити на форумі