друкувати


Народ перестав вірити не тільки брехні, але й правді

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2008-12-18 04:12:59

Усе частіше вчені багатьох країн світу пророкують кінець світу. Звичайно, такій версії хочеться не вірити, але ці прогнози частково підтверджуються. І не тільки вчені про це говорять, але й біблійне вчення теж насторожує людей. За останні 20 років клімат різко змінився, стихії набули масового характеру, різної інтенсивності у всьому світі.

Ось і виникає низка запитань. А скільки треба людині, щоб задовільнити душевні й тілесні потреби? Гроші необхідні для прожиття, але не завжди багатство робить людину щасливою. Хіба потрібні для нормального життя золоті унітази, сейфи, величезні будинки з сотнями кімнат? Їх володарі часто стають емоційно пригніченими, впадають іноді в глибоку депресію, руйнують сім’ї, бояться своєї тіні. Дехто, здобувши славу й багатство, на схилі літ запитує себе: "Для чого мені все це? У чому зміст мого життя?".

Ніхто не хоче задуматись над тим, що половина людства, в тому числі і в нашій країні, живе у злиднях. Важка праця, недоїдання, дорога медицина заганяють у гріб масу людей. А ті прекрасні лозунги, які звучали на Майдані, глибоко закопані. Бандити будуть сидіти за ґратами — вони сидять у розкішних кабінетах. Корупція, яка була в тіні, зараз набула широкого розмаху і вийшла з тіні явно і нагло. Народ перестав вірити не тільки брехні, але й правді. Покаяння потрібне — як перед Богом, так і перед народом.

Автор: Ярослав ЖУПНИК
Джерело: "Вільний голос" для www.KOLOMYYA.org
Обговорити на форумі