друкувати


В.Ющенко: Коаліціянти від НСНУ будуть виключені з партії

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2008-12-17 04:36:02

Президент України Віктор Ющенко висловив сподівання, що депутати "Нашої України", які увійшли в коаліцію, будуть виключені з партії і списку депутатів за рішенням з'їзду.

"Ми наступного тижня проводимо другий етап з'їзду, і я переконаний, що з'їзд визначиться з тим, як поставитися до тих людей, які підтримали коаліцію всупереч з’їзду, як цих людей виключити з партії, як цих людей виключити зі списку народних депутатів. Це будь-яка політична сила зробила б", - сказав Ющенко.

"Це гарний процес, це процес очищення. Я давно чекав, щоб у нас люди визначилися у своєму політичному виборі, у своєму партійному списку блоку" Наша місці. Вони це зробили, я поважаю їх вибір. Думаю, вчора був гідний в політичному сенсі день", - зазначив Ющенко.

Він додав, що створення нинішньої парламентської більшості - результат "політичної корупції", адже новій коаліції буде вистачати голосів у ВР, тільки якщо вона вступить у союз із комуністами.

Створення коаліції вчора підтримав і один з лідерів НСНУ Роман Зварич. Зараз він заявляє про те, що може залишити партію.

Джерело: podrobnosti.ua
Обговорити на форумі