друкувати


Громадськість Галицького району стала на захист голови РДА

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2008-12-17 09:57:51

Представники громадських організацій, духовенства, лідери політичних партій та депутати райради Галицького району, зокрема Братства ОУН—УПА, декани Галицького та Бурштинського деканатів УГКЦ, Товариства колишніх в’язнів та політрепресованих, УРП "Собор", КУН, "Реформи і порядок", УНП, ВО "Батьківщина", ВО "Тризуб", керівники навчальних закладів звернулися до голови ОДА Миколи Палійчука із закликом не чіпати голову Галицької РДА Василя Крука.

"Політичні сили та громадськість Галицького району вкрай стурбовані упередженим ставленням з боку керівництва ОДА до голови Галицької РДА, депутата райради, голови РО КУН Василя Крука, — йдеться у зверненні. — Це негативно впливає на суспільно-політичну ситуацію в районі, вносить дисбаланс у роботу всієї команди, яка завдяки В.Круку стала дієздатним ядром, що докладає максимум зусиль для розвитку регіону..."

У листі наводиться ряд позитивних прикладів, зокрема у сфері будівництва житла, соціальних об’єктів, газифікації сіл, збереження історико-культурної спадщини, духовних і культурних центрів, спортивних баз. Добротне житло — 20 будинків у Галичі і 12 у Дубівцях — споруджується для потерпілих від липневої повені. Але його так швидко не можна ввести в дію, бо робиться для людей, а не для "галочки" і звіту. Автори документа закликають вищу владу дати можливість п. Круку працювати на благо спільноти і запрошують її до конструктивного діалогу.

У редакційній пошті є листи і від жителів району, в яких теж висловлено підтримку голові РДА В.Круку.

Джерело: Галичина
Обговорити на форумі