друкувати


ЦИБУЛЬКО: Потрібно було вчасно реагувати на всі попередження

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2008-12-05 09:40:34

Політолог Володимир ЦИБУЛЬКО вважає, що Уряд не повинен робити привілей для окремих компаній чи галузей, особливо в період кризи.

За словами експерта, у ситуації економічної кризи уряд намагається врятувати самого себе і перекласти відповідальність на плечі бізнесу.

На думку В.ЦИБУЛЬКА, основний пункт, на якому наголошується на всіх нарадах з представниками тієї чи іншої галузі, який намагається нав’язати Кабмін – збереження робочих місць і рівня заробітних плат. Але ж в умовах кризи це просто неможливо.

Тому, на переконання експерта, під благодійним виглядом, Уряд намагається прикрити свої дії з перерозподілу решток фінансів патерналістського характеру, які зроблять удар кризи по "дружньому бізнесу" менш вразливим.

В ідеалі, на думку ЦИБУЛЬКА, Кабінету міністрів потрібно було вчасно реагувати на всі попередження, які були ще до початку кризи.

На переконання експерта, на перспективу, будь-якій владі Україні треба спробувати уникнути такої безвідповідальної прив’язки до рейтингу. "Адже все, що робилося – було не управлінською діяльністю, а гра на нарощування рейтингу і за це тепер треба розплачуватися", – додає ЦИБУЛЬКО.

Автор: Андрій КАРТРИН-МИХАЙЛЕНКО, www.KOLOMYYA.org
Обговорити на форумі