друкувати


ТИМОШЕНКО вже домовилася з Партією регіонів про коаліцію?

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2008-11-27 05:34:10

"Звернення Юлії ТИМОШЕНКО до НУ-НС поновити демократичну коаліцію – останній сигнал, що БЮТ уже готова до створення формальної коаліції з Партією регіонів", – заявив лідер Української Народної Партії, народний депутат України Юрій КОСТЕНКО.

"За неофіційною інформацією, переговори між БЮТ та Партією регіонів уже завершуються. І саме цим пояснюється звернення лідера БЮТ до Президента із закликом поновити коаліцію – такий собі упереджуючий хід, який через тиждень буде слугувати аргументом, чому БЮТ об’єдналася з ПР", - зазначив КОСТЕНКО.

Лідер УНП наголосив, що "після виборів 2007 року кожна з двох мегафракцій – БЮТ та Партія регіонів – намагалися перетягнути ковдру, аби створити довкола себе більшість, яка давала владні повноваження, а, отже, можливість розпоряджатися державними ресурсами." "Проте зараз ніхто з них не може це зробити самостійно, без допомоги конкурента", - зазначає КОСТЕНКО.

За інформацією лідера УНП, результатом домовленостей буде "розподіл "на двох" посад президента, прем’єра та інших портфелів, державних ресурсів та майна, а також узаконення через Конституційні зміни т.з. "двопартійної системи".

Автор: Петро А. ВЛАСІЙЧУК ІІІ
Обговорити на форумі