друкувати


Андрій ПАРУБІЙ: Наша Україна обурюється КАРМАЗІНИМ

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2008-11-21 04:07:29

"Ініціюючи референдум про недовіру Президенту, "великий захисник вітчизни" КАРМАЗІН забуває, що саме у складі пропрезидентського блоку він здобув довіру виборців і був обраний народним депутатом. Заяви КАРМАЗІНА свідчать про відсутність у нього послідовної позиції і норм моралі". Про це в інтерв'ю Офіційному сайту Нашої України сказав народний депутат - "нашоукраїнець" Андрій ПАРУБІЙ, коментуючи заяви голови "партії захисників вітчизни" Юрія КАРМАЗІНА.

Як стало відомо, народний депутат від фракції Наша Україна Юрій КАРМАЗІН зявив про свій намір ініціювати референдум про недовіру Президентові України Віктору ЮЩЕНКУ.

ПАРУБІЙ наголосив, що "на даному етапі для всієї української влади вкрай важливо вирішити питання фінансово-економічної кризи в Україні. В цей період всі гілки влади повинні працювати як ніколи злагоджено і уникати будь-яких політичних інтриг". "Саме зараз вчинки політиків свідчать про те, на скільки вони відповідають високому званню народного обранця", - зауважив він. Народний депутат назвав такі заяви КАРМАЗІНА "політичними інтригами", які на його переконання "у важкий для країни період тільки ускладнюють можливість подолання українською владою економічної кризи". "Подібна політична інтрига не сприяє консолідації української влади і спільній боротьбі проти економічних негараздів, зазначив ПАРУБІЙ. - Така поведінка лише створює нове поле для політичних протистоянь".

"Такий "захисник вітчизни", як Юрій КАРМАЗІН, ладен продати рідну мати і батька, аби зберегти депутатський мандат. КАРМАЗІН йшов на вибори у складі пропрезидентського блоку, саме завдяки Віктору ЮЩЕНКУ він потрапив до парламенту. Його зрадницький крок - це вища міра цинізму і непорядності", - про це в інтерв’ю Офіційному сайту Партії сказав народний депутат від фракції Наша Україна Ярослав КЕНДЗЬОР. "В ситуації, коли в Україні панує політична та економічна кризи, українська влада має працювати консолідовано і відмовитись від політичного інтриганства заради ефективної роботи", - наголосив КЕНДЗЬОР. "Замість цього, Юрій КАРМАЗІН, вдається до вчинків, не властивих політикам такого рівня – плете інтриги проти Президента України", - зауважив депутат. На переконання Ярослава КЕНДЗЬОРА, "така поведінка КАРМАЗІНА не достойна звання народного депутата".

Автор: Андрій КАТРИН-МИХАЙЛЕНКО
Обговорити на форумі