друкувати


Або роби щось, або злазь з ліжка і шуруй додому

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2008-11-14 09:34:47

Консультант корпорації "Гардарика", експерт у сфері комунікації, управління та стратегування Сергій ДАЦЮК вважає, що "якщо депутати парламенту, м’яко кажучи, "не спроможні" виконувати свої обов’язки – то повинні піти, а не влаштовувати "театралізовані дійства".

На переконання експерта, такі недолугі дії, так званих, "народних обранців", які спостерігає останнім часом вся країна, навіть не варті уваги та публічного обговорення.

ДАЦЮК вважає, що у будь-якій ситуації, потрібно дотримуватися свого основного призначення, а якщо хтось "фізично" не здатен цього зробити, то не варто імпровізувати і підсовувати заміну – так чи інакше – результату все одно не буде, бо відсутній сам "процесс".

"Дай Бог Вам не потрапити в таку ситуацію, але як діє імпотент у ситуації вияву імпотенції, – Він бігає по ліжку, він робить багато рухів, він цілує жінку в різні місця, утім все ніяк не може зробити одного – того задля чого саме він там" – проводить аналогію експерт.

За його словами, коли подібні "сцени" спостерігаються по телевізору - то це можна обговорювати, мовляв: погляньте, як він класно бігає, а як він кльово її цілує.

"Тобто люди спостерігають, обговорюють кожні його поцілунки, але вони не обговорюють одного і основного: того, задля чого він там, - зауважує Дацюк. - Особисто мені зовсім не цікаво обговорювати "біганину імпотента навкруги ліжка", його хаотичні поцілунки, його театральні жести, його незрозумілі промови".

Експерт зазначає, що радше обговорював би, власне, те за для чого він (імпотент) там, а коли цього не відбувається, то навіть причини, чому так сталося - стають не цікавими.

"Або показуй, або злазь з ліжка і шуруй додому, - радить ДАЦЮК. – Тобто, або зроби те, задля чого тебе запросили, або якщо ти "імпотент" - то всі твої дії уже абсолютно ніякого значення не мають".

Автор: Андрій КАТРИН-МИХАЙЛЕНКО
Обговорити на форумі