друкувати


УНП Закарпаття пропонує спільну участь у майбутніх виборах

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2008-11-06 01:37:05

Напередодні позачергових виборів, Закарпатська обласна організація Української Народної Партії звернулася до членів Всеукраїнського об’єднання Свобода із пропозицією спільної участи у майбутніх дочасних виборах До Верховної Ради України. Закарпатські уенпісти наголошують, що "на виборах до Верховної Ради праві, українські політичні сили не мають права на розпорошення".

"У демократичних країнах світу глибокі соціально-економічні кризи завжди долали праві, консервативні партії, які поєднували у своїй політиці безумовний захист національних інтересів та підтримку економіки", - йдеться у Зверненні Закарпатської УНП до колег з ВО Свобода.

У документі зазначено, що "Досвід діяльності парламентів попередніх двох скликань продемонстрував, що без впливу на роботу Верховної Ради України представників правих сил, корпоративні інтереси олігархічних проектів беруть гору над національними інтересами України, а після агресії Російської Федерації проти Грузії це ставить під загрозу саме існування незалежної суверенної української держави".

Голова Закарпатської обласної організації Української Народної Парті - Іван ГАБОР (на фото), наголошує: "Тільки спільними зусиллями, праві ідеологічні сили УНП та ВО "Свобода", враховуючи сьогоденні реалії, зможуть досягнути значного успіху."

Автор: Петро Андрій ВЛАСІЙЧУК ІІІ
Обговорити на форумі