друкувати


Ознаки людини, яка заважає вам жити

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2015-05-18 03:45:36

У кожного з нас, напевне, є люди, які нас використовують, і ми про це знаємо, однак терпимо. Та терпіння - не гума, колись і воно лопає.

У вас є друг (подруга), з яким (якою) розмова починається з фрази: "Я тільки хотів (хотіла) тобі подзвонити, а ти дзвониш!" Є? Будьте впевнені, з цією людиною у вас йде рівний обмін, це ваш повноправний життєвий партнер. Це не зайва людина. Зайва людина телефонує сама і ви майже ніколи не дзвоните йому.

Завжди змушує себе чекати

Або майже завжди. Часто цей енергетичний вампір змушує себе чекати навіть в телефонній розмові. "Ой, зараз почекай, у мене тут друга лінія... Я тобі передзвоню..." І ви з тугою дивитеся на телефон і розумієте, що вам зараз зателефонують, але вам цього зовсім не хочеться...

Завжди є проблеми

Найчастіші проблеми зайвої людини, якщо це - жінка, - проблеми зі здоров'ям. І неважливо, якої статі ви. Будь ви чоловіком чи жінкою, якщо ви - психологічний донор, ви будете в курсі проблем зі здоров'ям. А вони - жахливі, практично фатальні (за його словами). Всі ваші спроби порадити просто вирішити проблему - піти до хорошого лікаря, будуть присічені на кореню.

Таку людину дуже важко про щось попросити

Іноді трапляється так, що цю персону потрібно про щось попросити. Прохання виглядає дріб'язковим, але ви з подивом розумієте, що зробити це вам надзвичайно важко. Чомусь. Пізніше, коли прохання або прохання бувають озвучені, ви відчуваєте якийсь ступор, який виникає у вашого візаві, і відразу розумієте своє небажання просити.

Ця особа завжди вас потребує

Зайва людина обплутує вас своєю "любов'ю". Постійно дає вам зрозуміти, як ви їй необхідні. Він живе під вашою опікою і іноді не може зробити без вас навіть найпростіших, здавалося б, дій. Іноді це викликає у вас здивування, іноді гнів.

Надзвичайно нецікава людина

І нарешті, найголовніша ознака такої людини у вашому житті. Це нецікавість особистості. У всякому разі - вам. Це неймовірно нудна істота, реально млява і нудна. Іншими словами, вам з нею зовсім нецікаво.

Як правило, присутність у ваших буднях такої особи пояснюється зв'язками, від вас мало залежними. Це або сусід, від якого важко позбутися, або родич, або так званий друг дитинства, з яким ви з якихось причин змушені контактувати. Іноді це - співробітники на роботі і навіть - чоловіки і дружини. Так! Вони теж можуть бути вампірами своїх партнерів, і вони теж відбирають час.

Джерело: ПАРАЛЕЛІ