друкувати


"Тепер в нас є свій Янгол-охоронець!..."

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2014-09-11 10:30:46

Завжди хвилюєшся, коли привозиш на передову чи до базових таборів листи від дітей.

Світлі малюнки, на яких часто зображені танки, літаки, бойові гелікоптери і кожного разу, так, як і в реальному житті, наші синьо-жовті красені перемагають "зелених" чоловічків, "воїни світла" перемагають "воїнів пітьми". Сонечко, сердечка, а головне – теплі і щирі слова від наймолодших громадян нашої України!

Таких приємних моментів в зоні АТО завжди чекають з нетерпінням. І кожен малюночок вже усміхнені бійці трепетно кладуть в кишеню однострою, напроти серця (як оберіг від ворожої кулі), або чіпляють під броню чи у середину бойових машин, а то й разом з іконами вішають на стінках наметів. От і цього разу я привіз на передові блокпости чергову партію малюнків.

Тепер в нас є свій Янгол-охоронець, - промовив командир підрозділу тримаючи в руках малюнок від маленької Львів'янки Бігланської Ані. – Він берегтиме наших бійців тут, на передовому рубежі. Дякуємо тобі маленька наша художнице, рости велика і щаслива!

Так само швидко розійшлись в мене і малюнки та саморобки дітей з київської гуманітарної гімназії "Гармонія". Вони теж стали оберегами для всіх воїнів зони АТО. І отримуючи кожен малюнок військові просили передати дітям одне – ДЯКУЮ!

Автор: Тарас ГРЕНь, Юзеф ВЕНСКОВИЧ