друкувати


Жінки ідеально підходять для роботи у розвідці

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2014-04-08 11:45:31

Жінки, особливо матері, можуть стати чудовими шпигунами завдяки природній здатності розуміти емоції інших людей і схильності до виконання багатьох задач одночасно.

Такий висновок зробила діюча британська шпигунка. Її ім’я не повідомляється, однак відомо, що вона працює на МІ-6. Про це розповідає DNA India.

За словами шпигунки, материнство також робить жінку в очах навколишніх меншою загрозою в порівнянні з самотньою жінкою. Тому мати здатна викликати співчуття. Як зазначає співробітниця розвідки, як правило робота шпигунів пов’язана з "командною грою". У реальності немає харизматичних героїв-одинаків, схожих на Джеймса Бонда.

Взагалі мозок жінок і чоловіків принципово відрізняється. Через це успішність виконання деяких завдань залежить від статі людини. Мозкові ланцюжки у чоловіків спрямовані від передньої частини мозку в бік задньої (прямий поздовжній зв’язок). Дві півкулі поєднує не дуже багато ланцюжків. Натомість у жінок зв’язок півкуль має перехресний характер.

Через ці особливості чоловіки в цілому краще виконують одне завдання і освоюють одну справу. Жіночий мозок підходить для вирішення багатьох завдань. Це підтверджує сканування мозку і когнітивні тести. Зокрема, у жінок вищі показники уваги, пам’яті на обличчя і слова, а також соціального розрізняння. Чоловіки ж краще обробляють просторову інформацію.

Джерело: Освітній портал