друкувати


Депутат Юрій РОМАНЮК: Бюджет Прикарпаття на 2014 рік - це кошторис концтабору

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2014-01-09 01:30:18

"Бюджет Прикарпаття - це кошторис концтабору! - пише на своїй сторінці у Фейсбук депутат Івано-Франківської обласної ради від "Батьківщини" Юрій Романюк. - Базові цифри оприлюденного проекту Державного бюджету України на 2014 рік, стосовно показників Івано-Франківської області загалом, міст і районів зокрема, це кошторис концтабору, основною метою якого є - сплановане упорядковане винищення населення Прикарпаття, та гарантована руйнація всієї інфраструктури краю!"

- Основна фабула бюджету Івано-Франківської області-2014 - вилучити всі доходи, збори і податки начисто, в центр до Києва, під ручне керування Азарову, натомість в область закинути пару мільйонів на остаточне "виздихання" бандерівців і майданівців, - зазначив депутат. - Область нічого НЕ отримала від режиму Януковича-Азарова у минулому провально-катастрофічному році, і "закрила" його винятково за кредит Росії. В новому році Прикарапаття не отримає навіть того "нічого", що було у минулому році. На автомобільні дороги Прикарпаття НЕ отримає ніякого фінансування, окрім мінімально критичного. При мінімальній потребі у мільярд, ми отримали у 2013 р всього близько 170 млн. В області дороги відсутні. Асфальтного покриття - немає. Екологічний фонд області злочинно обкрадається центром. Видатки екологічного фонду тотально заблоковані урядом Азарова через механізми Держказначейства і не фінансуються взагалі. На капітальне будівництво в області за розмірами і населенням держави ЄС Естонії лише на папері виділяється всього еквівалент 1 (одного) млн євро! І ті розкрадаються через спущену з Києва під конкретних "забудівельників" тендерну процедуру відкатів.

Обласний драматичний театр стоїть зруйнованим більше півроку, і не фінансується взагалі. При мінімальній потребі у 13 млн. грн. поступило менше мільйона. І ті кредитні ресурси. Обласний перинітальний центр завмер без фінансування, а перед забудівниками багатомільйонні борги. Коломийська міськрайонна полікліника стоїть не завершеною з вини уряду - без фінансування. Борги і потреби на завершення сягають декількох мільйонів.

Обласна рада, депутати всіх фракцій, НЕ мають право нехтувати мінімальними потребами населення краю, своїх виборців в угоду дій тимчасових злочинців з уряду, і НЕ повинні голосувати за такі варіації бюджету Прикарпаття. Мало шансів, що інший, виправлений проект держбюджету 2014 року, після 14 січня, запропонований нам на затвердження, буде запропонований нам на затвердження кращим.

Джерело: Галицький Кореспондент