друкувати


Українських студентів запрошують попрацювати викладачами за кордоном

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-09-09 10:30:57

З 22 липня по 30 вересня 2013р. міжнародна молодіжна організація AIESEC надає можливість молодим викладачам з України отримати практичний досвід педагога в зарубіжних компаніях і установах.

У рамках Міжнародної програми професійних стажувань від AIESEC студенти та випускники ВНЗ України зможуть взяти участь в одному з проектів, в яких будуть працювати викладачем іноземної мови в школах, ВНЗ або компаніях за кордоном. Кожен проект є практикою викладання іноземної мови школярам, студентам або співробітникам іноземних компаній.

Найчастіше учасники програми допомагають пізнати ази англійської, російської, іспанської або німецької мов. Робота в проектах триває 7-8 годин протягом 5 днів на тиждень, інформує прес-служба Львівської міської ради. Середня тривалість проекту становить 10 тижнів. Крім своїх прямих обов'язків, студенти, що проходять професійне стажування, знайомлять своїх учнів з особливостями української культури і беруть участь у різних заходах і програмах для знайомства з культурою тієї країни, де вони працюють викладачем.

Стажеру (учаснику стажування) надається допомога в пошуку місця проживання на час його перебування за кордоном. Заробітна плата в подібних проектах виплачується у розмірі $250-$700.

Джерело: Освітній портал