друкувати


Для школярів створили наплічник, який захищає всі важливі органи

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-08-28 03:30:35

Батьки-песимісти, які надмірно тривожаться за життя своїх дітей, зможуть підстрахувати їх, подарувавши до школи наплічник-бомбосховище, що може врятувати життя під час потужної вибухової хвилі.

Щоправда, є одна проблема - захисна сумка прикриває всі життєво важливі органи, але руки та ноги залишаються відкритими, пише The Daily Mail, зазначаючи, що навряд чи ця пропозиція надихне багатьох батьків.

Авторка ранця 27-річна Хіла Рам, яка розробляла його для ізраїльського ринку, переконана, що її інноваційний продукт вагою трохи більше двох кілограмів має великий потенціал для вдосконалення.

Рам зазначає, що рюкзак - це персональний притулок на випадок терористичної атаки або якоїсь іншої надзвичайної ситуації. Його власники, почувши повітряну тривогу, повинні одягти спецкапюшон на голову і лягти пластом на підлогу.

Наплічник коштує приблизно 450 доларів, він повністю захищає мозок, серце, печінку і нирки. Незважаючи на солідну начинку, зовні він виглядає як звичайний рюкзак і його можна легко носити на щодень.

Джерело: ЗІК