друкувати


Як прожити 200 років?

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-08-21 10:30:09

Фахівці з'ясували, чому людське тіло дуже швидко старіє і чому органи втрачають свою працездатність. Щоб цього не відбувалося, потрібно активно удосконалювати технології з заміни старих органів і частин тіла на нові, штучні. Наприклад, мозок людини здатен прослужити 200 років, якщо його регулярно підтримувати всіма необхідними корисними речовинами.

Учені упевнені, що не лише мозок, але і людина може спокійно прожити 200 років. Але для цього потрібно буде поступово замінювати старі органи і частини тіла. Причому наука і медицина надають в цьому питанні велику допомогу. На сьогоднішній день є люди, що живуть з біонічними протезами, які управляються силою думки. Такі кінцівки дуже схожі на справжні.

У недалекому майбутньому стане можливою заміна і внутрішніх органів на штучні, а спеціальна рідина, яка використовується в сучасній медицині, замінюватиме кров. Всі ці технології будуть здатні забезпечити людський мозок необхідними речовинами. Фахівці упевнені, що скоро на Землі з'являться перші кібернетичні довгожителі.

Джерело: Освітній портал