друкувати


У Коломиї вітали зі святом людей у білих халатах

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-06-14 10:30:27

Швидким і запальним гуцульським танцем у Міському палаці культури "Народний дім" відкриває свято медичних працівників аматорський хореографічний колектив "Прикарпаття" БК с. В. Кам’янка.

Це свято одне з головних і необхідних. Люди в білих халатах... Так називаємо їх часто з поваги до медичних працівників. Саме для них завжди були, є і будуть актуальними такі поняття як доброта, гуманність і професіоналізм.

З нагоди Дня медичного працівника звучало привітання від міністра охорони здоров’я України Раїси Богатирьової, яке зачитала головний лікар Коломийської центральної лікарні Ірина Садов’як та нагороджувала медиків грамотами від обласного відділу здоров’я.

Вітали і нагородили медичних працівників грамотами з нагоди професійного свята міська і районна влада.

Від голови міжфракційного об’єднання "За Батьківщину" Коломийської міської ради Любомира Глушкова дитяча лікарня отримала сертифікат на закупівлю оргтехніки. З вітальним словом виступив голова міжрайонної організації Ветеранів Афганістану Йосип Тодорів.

А далі медики відпочивали від трудових буднів і одержували насолоду від виступів аматорських колективів: ансамбль троїстих музик "Серпанок" клубу с. Молодятин. народний аматорський колектив БК с. Велика Кам’янка, народний аматорський ансамбль пісні і танцю "Прикарпаття" БК смт. Отинія, вокальний квартет Будинку культури с. Турка, народний аматорський родинний вокально-інструментальний ансамбль "Прут" Народного дому с. Кийданці.

Порадували своїм співом солісти Іванна Андрійків, Уляна Струк, Михайло Паращук та гуморист Микола Кавацюк.

Свято закінчилось хореографічною композицією "Ми діти твої, Україно" під керівництвом заслуженого працівника культури України Ганни Огородничук.

Зі святом вас, шановні медичні працівники! Хай сторицею повертається до вас добро, дароване людям.