друкувати


Іноземним інвесторам відшкодовано 780 млн грн ПДВ

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-05-31 11:30:58

З початку року 33 платникам з іноземним капіталом Івано-Франківщини повернуто 780 млн грн податку на додану вартість, що становить 94,8 відс загальної суми відшкодування.

За автоматичною процедурою вказаним суб’єктам господарювання відшкодовано 267 млн грн ПДВ. Кошти на свої рахунки отримали 6 платників, які відповідали всім визначеним критеріям.

Міндоходів приділяє особливу увагу підприємствам з іноземним капіталом і, з метою підвищення інвестиційної привабливості, запрошує обговорити інвестиційний клімат у країні на Facebook. У соціальній мережі відкрито спеціальну сторінку для формування порядку денного панельної дискусії Doing Business in Ukraine, яка відбудеться 13 червня 2013 року у рамках міжнародної бізнес-конференції ABC: Ukraine & Partners - 2013.

До дискусії, якою буде розпочато конференцію, приєднається Міністр доходів і зборів України Олександр Клименко, топ-менеджери провідних українських та іноземних корпорацій,  керівники бізнес-асоціацій, провідні українські та міжнародні експерти. 

Користувачі мережі Facebook можуть вже зараз поставити учасникам питання до обговорення, а також висловити своє бачення щодо предмету дискусії за посиланням: http://www.facebook.com/DoingBusinessInUkraine?fref=ts

Джерело: ГУ Міндоходів в Івано-Франківській області