друкувати


Чому чоловіки зраджують?

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-05-16 11:30:04

Ученим вдалося назвати головні причини, які штовхають чоловіків на зради. Як вважає доктор Камілл Кхурани, на першому місці опинилися глобальні проблеми у шлюбі.
 
У випадку, якщо люди постійно сваряться, а проблеми вирішити не вдається, свою роботу робить руйнівний механізм, вважає доктор Кхурана. Він підкреслив, що у такому разі у чоловіка немає відчуття щастя і йому потрібно зробити вибір - боротися або втекти. У результаті подібної ситуації чоловік знаходить коханку, оскільки йому хочеться побудувати ідеальні стосунки з жінкою, нехай навіть за межами офіційної сім'ї.
 
Наступна найпоширеніша причина зрад у чоловіків - це нудьга. Згідно думці дослідників, деякі чоловіки відчувають тягар рутини, тому вони легко перемикають свою увагу на інших представниць прекрасної статі.
 
На третє місце серед причин зради чоловіків учені поставили пошук сексуального досвіду. Як відзначають автори дослідження, чоловіки, які йдуть на зраду заради сексуальних експериментів, роблять це безліч разів і з різними жінками. Це стає звичкою, і надалі вони із задоволенням "шукають пригод" на стороні.
 
Більш того, чоловік може почати зраджувати через своє емоційне незадоволення. У випадку, якщо жінка дуже багато час приділяє своїм справам, роботі, вихованню дітей, чоловік перестає відчувати, що він важливий і потрібний, і тому не може отримати емоційного відгуку, упевнені учені.
 
Крім того, вважають медики, слід надати значення досвіду з минулого чоловіка: якщо в сім'ї, в якій виховувався чоловік, було прийнято зраджувати, то для нього може скластися враження, що це цілком нормально, констатується в дослідженні.

Джерело: Освітній портал