друкувати


Більше 41 млн гривень сплачено платниками Коломийщини протягом січня-березня

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-04-22 04:45:09

Діяльність Коломийської ОДПІ спрямована на якісне обслуговування платників податків, налагодження партнерських відносин, впровадження нових електронних сервісів з метою створення умов для зручного ведення бізнесу.

На обліку в Коломийській ОДПІ перебуває 2418 юридичних та 8917 СГД-фізичних осіб. Для більшості з них добровільна сплата податків стає нормою ведення господарської діяльності.

За результатами роботи в першому кварталі 2013 року до Зведеного бюджету Коломийською ОДПІ зібрано  платежів у сумі 41,4 млн грн , що на 0,7 млн грн більше, ніж за відповідний період минулого року.  

Надходження до Державного бюджету склали 11,7 млн грн Основними податками, які формують Державний бюджет, є податок на прибуток та податок на додану вартість. З початку року забезпечено надходження по податку на прибуток у сумі 3,8 млн грн і податку на додану вартість - 5,9 млн грн

До місцевих бюджетів сплачено податків і зборів у сумі 29,7 млн грн , що на 0,9 млн грн більше відповідного періоду минулого року, найбільша частка надходжень до місцевих бюджетів припадає на сплату податку на доходи фізичних осіб - 67 відсотків. Надходження за три перших місяця поточного року склали 20,1 млн грн , що на 1,1 млн грн перевищує надходження за аналогічний період минулого року.

Зросли надходження і по єдиному податку від юридичних та фізичних осіб. Вони склали 3,3 млн грн , це майже на 1 млн грн більше надходжень аналогічного періоду минулого року.

Джерело: Сектор взаємодії із ЗМІ та громадськістю Коломийської ОДПІ