друкувати


Безпечний Великдень!

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-04-16 04:45:43

Для запобігання випадкам пожеж в церквах співробітники Коломийського РВ УДІТБ проводять перевірки протипожежного стану церковних споруд Коломийщини.

В ході перевірок інспектори держтехногенбезпеки звертають особливу увагу на відповідність вимогам пожежної безпеки шляхів евакуації, справність і надійність існуючої електромережі, блискавкозахисту, наявність первинних засобів пожежогасіння та їхній технічний стан. Зі священнослужителями району проводиться роз‘яснювальна робота щодо дотримання вимог пожежної безпеки та обережного поводження з вогнем під час Пасхальних церковних служб. Кожному священику вручили пам‘ятку про порядок дій у разі виникнення пожежі.

Напередодні свята Великодня Коломийський районний відділ Держтехногенбезпеки звертається до священнослужителів і настоятелів церков! Подбайте про належний протипожежний стан церков, проведіть додаткові інструктажі з питань пожежної безпеки з відповідальними працівниками. УДІТБ закликає всіх парафіян бути уважними при використанні відкритого вогню на Великдень і дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки.

Бережіть себе та життя своїх близьких!

Джерело: Коломийське РВ ДІТБ