друкувати


Результати пробного зовнішнього незалежного оцінювання будуть оголошені після 5 квітня

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-03-28 05:45:07

30 березня 2013 року відбудеться пробне зовнішнє незалежне оцінювання (ПЗНО) з математики, історії України, хімії, географії, світової літератури. Про це повідомляє прес-служба Українського центру оцінювання якості освіти.

Допуск особи до пункту пробного тестування здійснюватиметься за наявності таких документів:

  • паспорта (свідоцтва про народження);
  • запрошення для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні;
  • квитанції про сплату вартості послуг за проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання.

Роздрукувати запрошення для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні можна з інформаційної сторінки "Особистий кабінет учасника ПЗНО", розміщеної на веб-сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти, доступ до якої здійснюється за особистим логіном і паролем.

Пробне тестування відбуватиметься з дотриманням процедур і технологій, що застосовуються під час проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Пробне зовнішнє незалежне оцінювання – добровільне тестування осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів, що дає їм можливість ознайомитись із процедурою проходження зовнішнього незалежного оцінювання. Кожен учасник може взяти участь лише в одному із запропонованих у той чи інший день тестувань.

Після виконання тестових робіт усім учасникам пробного зовнішнього незалежного оцінювання буде видано інформаційний бюлетень із відповідями на тестові завдання та схемами підрахунку балів, на основі яких вони зможуть самостійно визначити тестовий бал.

Майбутні абітурієнти також матимуть можливість отримати результат за шкалою 100-200 балів. Для цього необхідно після 23 березня 2013 року скористатися спеціальним сервісом, розміщеним на інформаційній сторінці "Особистий кабінет учасника ПЗНО".

Результати пробного зовнішнього незалежного оцінювання будуть оголошені після 5 квітня 2013 року.

Джерело: Освітній портал