друкувати


В.Юсипів: Не дивлячись на сильні снігопади, люди зрозуміли, що треба працювати цілодобово

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-03-27 02:30:41

Івано-франківські дорожники залучили до робіт з ліквідації наслідків п’ятничних снігопадів два десятки одиниць дорожньої техніки.

Як розповів вчора, в ході оперативної наради у Івано-Франківського міського голови, директор комунального підприємства ДРЕУ Володимир Юсипів, в розпорядженні його підприємства є 3 навантажувачі, 4 піскорозкидувача, 6 підмітальних машин (один, щоправда, вийшов з ладу, а відтак реально працювали лише 5), 4 трактори, 3 грейдери, а також 1 трактор Т-150, позичений комунальникам одним з місцевих приватників.

"Не дивлячись на сильні снігопади, - розповів пан Юсипів про роботу своєї організації, - люди зрозуміли, що треба працювати цілодобово".

Зі слів голового дорожника Івано-Франківська, 22 березня – в пік снігопаду на вулицях міста працювали всі 5 підмітальних машин і 3 піскорозкидувачі. КП ДРЕУ навмисно кидало піщано-соляну суміш під сніг, щоб не дозволяти йому замерзати, утворюючи нальоди та ожеледь.

В суботу, 23 березня, роботи з розчищення доріг від снігу продовжились. У неділю дорожники займалися ліквідацією нальодів. "Вчора (в понеділок, 25 березня – ред.), - зазначив пан Юсипів, - на вулицях знову працювали грейдери… І вчора бригада відчистила від нальодів усі лежачі поліцейські, особливо на вулиці Довгій".

Автор: Сергій БІЛИЙ