друкувати


Оперативні дані ТУ МНС з 18 до 25 березня 2013 року

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-03-26 02:30:11

23 березня в с. Черемхів в одноповерховому житловому будинку сталася пожежа. Вогонь завдав значних збитків. На місці події пожежники знайшли тіло власника будинку 1981 р. н. Причина пожежі встановлюється.

21 березня до чергового Коломийського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що в лісі села Воскресінці було знайдено тіло жителя с. Печеніжин 1975 р. н. Чоловік вчинив самогубство через повішання. Слідів насильницької смерті не виявлено.

22 березня в с. Підгайчики сталось ДТП зі смертельним наслідком. Водій вантажного автомобіля, рухаючись заднім ходом, вчинив наїзд на жінку 1952 р. н.

18 березня через складні погодні умови в с. Виноград застрягли вантажний автомобіль та трактор Т-150. За допомогою тросу пожежні рятувальники їх витягли. 22 березня в с. Черемхів, на автодорозі Стрий-Мамалига під час сильного снігопаду утворився затор. Фура марки "Mercedes" з’їхала в кювет і перекрила рух транспортних засобів. На місце події виїжджали рятувальники, кран та самоскид. Загалом рятувальники витягли на підйом 23 вантажні автомобілі. Також в с. Глибока, на підйомі автодороги Стрий-Мамалига під час сильного снігопаду утворився затор. Рятувальникам, які виїхали на місце події, довелось витягувати на підйом 17 фур. Того ж дня в с. Спас під час руху на підйомі застряг автомобіль Mazda під керуванням жителя Чернівецької області. Пожежні рятувальники Коломийського ТУ МНС витягли автомобіль. В с. Королівка під час сильного снігопаду у кювет з’їхав "Mitsubishi lancer". За допомогою підручних засобів рятувальники витягли автомобіль. Наступного дня працівники Коломийського ТУ МНС витягували "Mercedes Sprinter" та "Skoda Octavia". Також пожежні рятувальники допомагали відкачувати воду з колектора для проведення ремонтних робіт працівниками РЕМу. У зв’язку із сніжними заметами 23 березня було перекрито рух між с. Підгайчики та с. Гвіздець. 2 легкових автомобілі з людьми витягали з замету. Також в селах Глибока, Берем’яни та в місті Коломия в заметах застрягли вантажні автомобілі. За допомогою тросу рятувальники витягли всі вантажівки.

Джерело: Служба цивільного захисту у м. Коломия та Коломийському р-ні