друкувати


Усі, хто боровся зі стихією на Прикарпатті, отримають премії

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-03-20 10:30:42

"Я хотів би подякувати за ту велику працю і великий трудовий героїзм, який проявили наші дорожники, працівники МНС під час цього величезного снігопаду", - заявив на сьогоднішній колегії голова ОДА Михайло Вишиванюк.

"Не буду хвалитися, але три області об’їжджав начальник "Укравтодору" по завданню Кабміну - Тернопільську, Франківську, Львівську, - запевнив Вишиванюк. - І відзначив, що і нашій області дороги були пробити від снігу найкраще, хоча у нас снігу було найбільше".

"У нас не було людей, які залишилися б осторонь, - підтвердив начальник управління МНС в області Володимир Чернецький. - У цьому плані добре спрацювали Городенківський і Рогатинський райони. У Городенківський були залучені до робіт всі сільгоспвиробники, які мають техніку, яка може застосовуватися для розчистки снігу. У мене є список більше 100 чоловік, які у сніг, в морози працювали на дорогах не покладаючи рук. Пропоную імена всіх цих людей - машиністів, трактористів, бульдозеристів - надрукувати в обласній чи районних газетах і нагородити грошовими преміями".

Колегія ОДА таку пропозицію підтримала. Михайло Вишиванюк дав вказівку головам РДА зв’язатися з Чернецьким і уточнити той список - "аби ні одна людина не була пропущена". Бо от я подякував Облавтодору, приватним структурам, МНС, а забув сказати, що прекрасно працювало УМВС, забув подякувати військовим і пропустив службу обленерго. Всі люди мають отримати і грамоти, і гроші премії", - підсумував він.

Джерело: газета "Репортер"