друкувати


В Івано-Франківську дерево впало одразу на п’ять припаркованих автівок

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-03-11 10:30:24

Розтрощений мікроавтобус, пошкоджені ще кілька автомобілів, порвані дроти міського освітлення та пошкоджена електроопора - такими є наслідки падіння дерева на вулиці Сніжній у місті Івано-Франківську.

Трапунок стався о 00.10 годині в ніч з 9 на 10 березня, на подвір’ї буднику №22 по вулиці Сніжній впало чимало дерево. Під його стовбуром та кроною опинились аж п’ять автівок, в тому числі легковики "Ніссан Мікра", "Ніссан Прімера", "Опель Астра", "Мазда-3" та мікроавтобус "Рено Трафік" (йому дісталося найбільше).

На щастя, ніхто з людей не постраждав. Хоча невдоволення у людей дана подія викликала неабияке. Так, зі слів мешканця будинку № 22 Олександра Михайловича, мешканці вже неодноразово звертались до різних інстанцій, попереджаючи, що дерево аварійне і в будь-який момент може впасти. "Я звертався і в ЖЕК, - каже Олександр Михайлович, - і вже у новий ЄРЦ про те, що тут і дерево, і гілки, а тут діти граються. Добре, що вчора ввечері машину тут пощастило не поставити".

Для ліквідації наслідків аварії на місце виїжджали ремонтна бригада комунального підприємства "Міськсвітло", група рятувальних робіт аварійно-рятувальної частини, а також відділення рятувальників частини спеціального пожежного транспорту Аварійно-рятувального загону спецпризначення УДСНС в області з авто драбиною та автокраном, чергова зміна ОКЦ та мобільна оперативна група УДСНС. Вже за три з половиною години після падіння дерева, його стовбур та гілля були розрізані, а автівки - вивільнені з-під них.

Автор: Сергій БІЛИЙ