друкувати


Справу невловимого донедавна викрадача електролічильників до кінця місяця передадуть до суду

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-03-08 11:30:08

Кримінальне провадження щодо зловмисника, який, починаючи з весни 2011 року, викрадав лічильники електроенергії із сходових кліток одного з під’їздів будинку по вулиці Степана Бандери, 10Б, в Івано-Франківську, вже до кінця цього місяця може бути передане до суду, - стверджує заступник начальника Івано-Франківського міського відділу внутрішніх справ підполковник міліції Валентин Данилюк.

З його слів, міліціонерам таки вдалося затримати зловмисника, триває досудове розслідування і вже проведено усі необхідні експертизи.

Як стверджує пан Данилюк, для того, щоб затримати зловмисника, який загалом вчинив сім епізодів крадіжок приладів вимірювання електроенергії, щоразу вчиняючи злочини в одному і тому ж під’їзді і виключно з четверга на п’ятницю, міліціонерам довелося чергувати під під’їздом цілий тиждень. Врешті-решт злодій потрапив до їхніх рук, коли виносив з будинку викрадені лічильники.

В той же час Вадим Войтик - директор комунального підприємства "Єдиний розрахунковий центр", на балансі якого перебуває будинок № 10Б по вулиці Степана Бандери, вважає, що головна заслуга у затриманні "злодія з четверга на п’ятницю" полягає не у старанності правоохоронців, а у пильності мешканців. При цьому він зауважив, що ця пильність суттєво зросла після того, як усіх мешканців попередили, що наступна заміна лічильників буде за їхній кошт.

В свою чергу Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус пообіцяв преміювати за цей здобуток як старанних міліціонерів, так і пильних мешканців.

Автор: Сергій БІЛИЙ