друкувати


Микола Савчук пише, а Ігор Бежук ілюструє

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-03-01 11:30:41

Відомий коломийський сміхованець, журналіст, заслужений артист України Микола Савчук та молодий, але вже достатньо відомий в Україні карикатурист Ігор Бежук представили свої до­робки за 2012 рік - чотири гу­мористичні книжки та віднов­лений гумористичний журнал "Патилько".

Митці зізнаються, що нові сюжети для жартівливих істо­рій та карикатур черпають з по­всякденного життя, а наснаги та сили до нових робіт додають друзі й рідні.

Разом з календарем-альманахом Микола Савчук представив ще три свої видан­ня: "Веселку сміху" (її ілю­струвала талановита львівська художниця Надія Капінос), не­величку віршовану збірку гу­моресок "Балет" та "Анекдоти українською". Обкладинки та ілюстрації до трьох з них вико­нав Ігор Бежук, відомий як ав­тор народних талісманів фут­больного єврочемпіонату Яся й Івася.

Привітати авторів з літературно-мистецьким над­банням 2012 року прийшли численні поціновувачі їхньої творчості. Кожен мав можли­вість придбати книги та перед­платити журнал "Патилько", а також оглянути слайд-виставку Бежукових карикатур і шаржів.

Зупинятись на досягнутому Ігор Бежук і Микола Савчук не планують та обіцяють потіши­ти новими доробками ще й цьо­го року.

Джерело: Коломийські ВІСТИ