друкувати


Тягнибок: Ми готуємося до виборів, і хай начуваються

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-02-22 10:45:26

Керівництво партії "Свобода" дало своїм партійцям команду розгортати передвиборчі штаби. Про це заявив лідер партії Олег Тягнибок, пише "Українська правда".

"Я підписав внутрішнє розпорядження по партії про початок розгортання передвиборчих штабів. Ми готуємося до виборів, і хай начуваються", - зазначив він.

Лідер "Батьківщини" Арсеній Яценюк, в свою чергу, зазначив, що його політична сила до виборів готова завжди, і штаби "ніколи не згортала".

"Ми готові до перемоги, і тепер підемо на вибори об'єднанням трьох політичних сил по всіх мажоритарних округах", - сказав Яценюк, маючи на увазі, що три сили висуватимуть єдиного кандидата на кожному мажоритарному окрузі.

Він додав: "Там, де ми втрьох, там за нами перемога".

Лідер "УДАРу" Віталій Кличко заявив, що спільні дії опозиції вже навіть підтримують виборці Партії регіонів. Політик переконаний у перемозі опозиційних сил на можливих парламентських виборах.

Як відомо, Верховна Рада залишається заблокованою. 5 березня спливає 30-денний термін, передбачений Конституцією для поновлення роботи парламенту. Після цього президент має право оголосити дострокові вибори парламенту.

Джерело: ТСН