друкувати


5-6 мільйонів - на Кубок Європи

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-02-22 03:30:02

5-6 мільйонів гривень потребуватиме місто Івано-Франківськ для організації проведення на своїх теренах в 2015 році чергового етапу Кубку Європи зі спортивної ходьби.

Про це розповів днями, під час прес-конференції для прикарпатських засобів масової інформації, президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул.

В той же час, витрати того варті, адже, як стверджує пан Гоцул, змагання Кубку Європі користаються великою повагою на теренах Старого Світу, а відтак дуже багато країн, включно з найрозвиненішими державами континенту воліли б їх приймати у себе.

Крім того, як ми вже писали, в разі, якщо Європейська федерація легкої атлетики таки зупинить свій вибір на Івано-Франківську, до нашого міста завітають щонайменш три сотні найвідоміших спортсменів-легкоатлетів Європи, а з ними - кілька сотень осіб супроводжуючого складу, тренерів, суддів, вболівальників, представників іноземних ЗМІ, включно з телеканалом "Євроспорт", що в свою чергу позитивно відіб’ється на розвитку туристичної інфраструктури краю.

Автор: Сергій БІЛИЙ