друкувати


В.Анушкевичус впевнений, що проведе змагання Кубку Європи зі спортивної ходьби краще, ніж англійці

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-02-22 11:30:19

Івано-Франківський міський голова переконаний, що в разі здобуття обласним центром Прикарпаття права приймати у себе в 2015 році змагання чергового етапу Кубку Європи зі спортивної ходьби він зможе організувати їх проведення краще, ніж це робилося у провідних державах Європи.

Відповідну тезу мер висловив під час нещодавньої прес-конференції за участю президента Федерації легкої атлетики України Ігоря Гоцула. Пан Анушкевичус, зокрема, розповів, що в 2011 році, керівництво міста відряджало до Великої Британії, де відбувався попередній етап Кубку, керівника міського спорткомітету Віталія Матешка. По поверненню до Івано-Франківська той детально розповів про хід проведення змагань за кордоном. Проаналізувавши отриману в такий спосіб інформацію, мер зробив висновок, що зможе зробити це краще.

Свою впевненість міський голова ґрунтує на досвіді проведення в обласному центрі Прикарпаття церемонії вручення місту Почесної відзнаки Ради Єропи, коли представник РЄ - почесний член Парламентської Асамблеї Ради Європи Віктор Руффі, даючи оцінку організації проведення дійства та дотриманню встановлених для таких подій європейських протокольних вимог, відзначив: "Я знав, що ви все зробите на високому рівні, але я собі не уявляв, що так".

Автор: Сергій БІЛИЙ