друкувати


Івано-Франківські бюджетники заборгували СТЕКу 3,5 млн грн за спожите тепло

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-02-13 12:30:00

ТОВ "Станіславська теплоенергетична компанія" (СТЕК) вже найближчим часом може залишитись без палива. Про це повідомив вчора, в ході оперативної наради у Івано-Франківського міського голови директор підприємства Анатолій Максименко.

З його слів, він отримав попередження про припинення подачі газу. Причина - несвоєчасні розрахунки з НАК "Нафтогаз України" за спожите "блакитне паливо". Керівник СТЕКу наголосив, що бюджетні організації міста Івано-Франківська сьогодні боргують очолюваній ним компанії 3,5 мільйона гривень коштів розрахунку за теплову енергію, і попросив міського голову обласного центру Віктора Анушкевичуса підняти питання погашення заборгованості перед керівниками відповідних структур.

Мер погодився з пропозицією пана Максименка, проте наголосив, що в місті Івано-Франківську не всі бюджетні організації фінансуються з міського бюджету, а відтак директору СТЕКу слід звернутися також до керівництва області. Крім того, зазначив, що за наявною у нього інформацією, отриманою, між іншим від "Станіславської теплоенергетичної компанії", борг міських бюджетних структур становить лише 280 тисяч гривень. В свою чергу А.Максименко зауважив, що міський голова невірно поінформований, оскільки лише борг міського управління освіти становить сьогодні 2,9 мільйонів гривень.

Автор: Сергій БІЛИЙ