друкувати


В Івано-Франківську торік було інвентаризовано десять захисних споруд. Цьогоріч - вже дві

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-02-06 11:30:15

Станом на кінець минулого року на території Івано-Франківської міськради було інвентаризовано 29 захисних споруд цивільного захисту. Відповідну статистику озвучив вчора, в ході підсумкової наради за результатами діяльності міської підсистеми цивільного захисту в 2012 році, начальник Івано-Франківського міського відділу територіального управління МНС України в Івано-Франківській області полковник служби цивільного захисту Василь Мацалак.

З його слів, ця цифра на сьогоднішній день становить більш як 60 % від усіх, наявних на території Івано-Франківської міськради захисних споруд.

В свою чергу начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Івано-Франківського міськвиконкому Юрій Щочкін відзначив, що протягом минулого року було інвентаризовано 10 захисних споруд, а від початку цього року - ще 2.

В належному технічному стані та готовності до застосування за призначенням, зі його слів, сьогодні перебувають захисні споруди на ВАТ "Промприлад", Залізничній станції, ВАТ "М’ясомолторг", в Центрі телекомунікаційних послуг на підприємстві "Плай" тощо. Серед гірших, за станом утримання своїх захисних споруд - міжнародний аеропорт, міський молокозавод, арматурний завод.

Автор: Сергій БІЛИЙ