друкувати


Науковці склали рейтинг сексуальної активності чоловіків

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2013-01-29 09:30:42

Фахівці з Манчестерського університету вивчили сексуальну активність чоловіків різних професій і з'ясували, як та чи та посада впливає на особисте життя представників сильної статі. 

За предмет досліджень вони взяли шкідливі звички, умови роботи і стресові ситуації, які найбільш характерні для представників тієї чи іншої професії. 

У результаті з'ясувалося, що найчастіше проблем сексуального плану зазнають бізнесмени. 

Науковці пов'язують це з постійним стресом на роботі. Діловим людям доводиться щодня бігати або, навпаки, сидіти, залагоджуючи проблеми з конкурентами.  
Бізнесмени нерегулярно харчуються, що не може позитивним чином впливати на їхнє здоров'я. Отож на секс у акул бізнесу не залишається ні бажання, ні часу. 

На другому місці своєрідного рейтингу перебувають охоронці, військові, поліцейські та інші представники професій, пов'язаних з ризиком для життя. 

Чоловіки у формі так поглинені своєю роботою, що не можуть абстрагуватися від неї навіть поряд з красивою і коханою жінкою. І це позначається на сексуальному житті не дуже добре, адже не кожна жінка любить командира в ліжку. 

Третє місце науковці віддали представникам творчих професій. 

Музикантам і художникам доводиться витрачати геть усі свої сили на творчість. При цьому майстри своєї справи часто небайдужі до алкоголю. А згубна пристрасть погано позначається на сексуальному здоров'ї чоловіка і на його романтичних стосунках. 

Четверте і п'яте місце "антирейтингу" фахівці поділили між працівниками важкої праці і спортсменами.

Джерело: ТСН