друкувати


Центр обслуговування платників податків Коломийської ОДПІ – нове обличчя податкової служби

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-12-27 03:30:12

Вже рік і три місяці діє Центр обслуговування платників податків у Коломийській ОДПІ.

- Державна податкова служба – це професійна організація, що надає високоякісні послуги, – наголошує начальник Коломийської ОДПІ Світлана Лубоцька – і наш Центр обслуговування платників податків – підтвердження цьому.    

У рамках своєї місії – переходу від фіскального органу до сервісної служби – особлива увага податкової приділяється створенню комфортних умов для клієнтів, які відповідають вимогам сьогодення та європейським стандартам. Завдяки Центру обслуговування платників податків усі можливі процедури відбуваються в одному місці. У Центрі громадянам та платникам податків надаються послуги з видачі довідок та дозвільних документів; здійснюється прийом податкової звітності та вхідної кореспонденції; податкові консультації; послуги електронного цифрового підпису.

Коломийська ОДПІ обслуговує понад 11 тисяч платників податків, 79 відсотків яких складають приватні підприємці. Щодня податкову інспекцію відвідують в середньому близько 200  платників податків. За рік і три місяці працівники Центру обслуговування платників податків  прийняли понад 120  тисяч податкових декларацій, звітів.

За період роботи Центру працівниками видано майже 5 тисяч різноманітних довідок та дозвільних документів, 613 патентів на проведення торгівлі, свідоцтво платника ПДВ отримали 57 суб’єктів господарювання, свідоцтва платника єдиного податку видано більш як 4 тис.платників.

За вказаний період в Центрі обслуговування платників податків зареєстровано 731 платників юридичних та фізичних осіб - підприємців, видано майже 7000 реєстраційних номерів облікової картки платника податку. Надано майже 4 тисячі  податкових консультацій.

Статистика наданих послуг вказує на високу інтенсивність роботи центру.  Комфорт і ділова атмосфера, які панують у центрі обслуговування платників податків сприяють налагодженню співпраці з платниками податків та громадськістю, зростанню надходжень до  бюджету.

Джерело: Сектор взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю Коломийської ОДПІ