друкувати


Новопризначений О.Сало кадрових чисток не планує

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-12-14 11:30:16

"Різких кадрових змін я не провожу", - зізнався під час нещодавньої прес-конференції новопризначений начальник УМВС в Івано-Франківській області генерал-майор міліції Олег Сало.

З його слів, на сьогоднішній день в управлінні є важливіші справи. "Найперше наше завдання, - зазначив головний міліціонер області, – це навчити працівників працювати у нових умовах – в умовах нового Кримінально-процесуального кодексу, в умовах нових реєстрів заяв та повідомлень про правопорушення та інші події".

Зі слів пана Сала його попередник – генерал-майор Василь Варциба – забрав деяких керівників підрозділів управління з собою на Закарпаття, і це новий чальник УМВС вважає нормальним, коли разом з начальником йде його команда.

Разом з тим, і деяким керівникам з числа тих, хто залишився, напевно, незабаром все-таки доведеться поступитися посадою іншим. Йдеться, зокрема, про тих начальників райвідділів та інших підрозділів, які, за словами нового керівника прикарпатської міліції, дозволяють собі аморфність у роботі. "Це коли людина сидить і чекає  - не знає, чого він чекає – хоче пенсії. – пояснює пан Сало, що він мав на увазі, - Наша найперша задача – це реагувати на злочини. Якщо ж начальник у аморфному стані, то, звісно. І всі решта співробітники будуть у аморфному стані".

Автор: Сергій БІЛИЙ