друкувати


Івано-Франківський міськвиконком хоче збільшити свою частку в "АТП 0928"

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-12-07 10:30:20

Члени міського виконавчого комітету обласного центру Прикарпаття вважають, що частку громади міста у статутному фонді перевізника твердих побутових відходів "АТП 0928" необхідно збільшити. Про це вони говорили на вчорашньому засіданні міськвиконкому.

Ідею першим озвучив заступник Івано-Франківського міського голови – директор департаменту житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку Микола Саєвич. З його слів, останнім часом місто передало на баланс вказаного підприємства-перевізника чимало недешевого майна (власне, про чергову таку передачу говорилося і вчора), в тому числі і придбаного в рамках міжнародних грантових проектів. Проте частка громади обласного центру у статутному фонді "АТП 0928" залишилась незмінною.

"Незабаром будуть збори акціонерів "АТП 0928", – зазначив головний комунальник міста, - Ми останнім часом їм дуже багато даємо, а наша частка у статутному фонді не збільшується. Жодних покращень з боку інших власників не вноситься. Ми даємо-даємо. Скоро там буде тільки наше все їздити".

Думку свого заступника підтримав Івано-Франківський міський голова Віктора Анушкевичус, який доручив пану Саєвичу, поставити питання про збільшення частки громади міста у статутному фонді на загальних зборах акціонерів "АТП 0928", проведення яких планується найближчим часом.

Автор: Сергій БІЛИЙ