друкувати


На проведення громадських робіт в Івано-Франківську витратили понад 346 тис грн

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-12-05 12:30:11

Працівниками Івано-Франківського міського центру зайнятості цьогоріч було укладено 190 договорів з підприємствами, установами та організаціями про залучення незайнятого населення обласного центру до громадських робіт і в тому числі 45 договорів – за рахунок коштів Фонду соціального страхування на випадок безробіття.

Про це розповіла вчора, в ході оперативної наради у першого заступника Івано-Франківського міського голови директор Центру Ганна Бандура.

З її слів, загалом до громадських робіт від початку року було залучено 398 івано-франківських безробітних. З них 194 – за рахунок Фонду соцстрахування на випадок безробіття.

Роботи в переважній більшості стосувались благоустрою міських парків, закритих кладовищ, територій приміських сіл. Окремі безробітні також виконували підсобні роботи у закладах освіти, а також охорони здоров’я міста.

На все це, як стверджує чиновниця було витрачено загалом 346,4 тисячі гривень, в тому числі 240 тисяч гривень з коштів Фонду соцстрахування на випадок безробіття та 3 тисячі гривень – з місцевих бюджетів приміських сіл.

Автор: Сергій БІЛИЙ