друкувати


Самовільна СТО дратує мешканців івано-франківської вулиці Коновальця

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-12-05 10:30:35

Імпровізована станція технічного обслуговування автомобілів, облаштована на власному подвір’ї мешканцем будинку № 262А на вулиці Євгена Коновальця у місті Івано-Франківську, викликає чимало нарікань з боку сусідів чоловіка.

Як повідомив "Коломия ВЕБ Порталу" керуючий справами Івано-Франківського міськвиконкому Андрій Лис, мешканці скаржаться на скупчення біля самовільного автосервісу автівок, загазованість місцевості, виливи паливно-мастильних матеріалів.

При цьому, за словами пана Лиса, через свої канали йому стало відомо, що вказана СТО не зареєстрована як суб’єкт господарювання і на ній, не виключено, працюють неоформлені наймані працівники. В свою чергу власник неодноразово погрожував сусідам, які на нього скаржились.

Розібратись з агресивним автомайстром керуючий справами міськвиконкому попросив заступника начальника Івано-Франківського міськвідділу внутрішніх справ Володимира Барзюка. Крім того, влада має намір спрямувати на перевірку фактів забруднення автосервісом навколишнього середовища вихлопними газами та мастилом санітарних інспекторів.

Автор: Сергій БІЛИЙ