друкувати


Депутат Капустяк "риє" під муніципальну інспекцію з благоустрою?

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-11-30 12:45:21

Діяльність івано-франківського комунального підприємства "Муніципальна інспекція з благоустрою" викликала недовіру у депутата Івано-Франківської міської ради від фракції ВО "Свобода" Олега Капустяка.

Останній, посилаючись на те, що діяльність інспекції "викликає чимало питань у мешканців міста" вирішив особисто провести камеральну перевірку роботи підприємства та аудит використання його керівниками та працівниками бюджетних та інших (в разі наявності таких) коштів.

З цією метою, народний обранець звернувся до Івано-Франківського міського голови Віктора Агушкевичуса з депутатським запитом, в якому вимагає надати йому досить широкий спектр інформаційних матеріалів.

Зокрема, пана Капустяка цікавлять: сума коштів, виділена на потреби діяльності Інспекції з міського бюджету, можливі інші джерела доходів комунального підприємства, платіжно-зарплатні відомості інспекції, інформація щодо її інших видатків, а також конкретні результати роботи муніципальних інспекторів у вигляді кількості протоколів про адміністративні правопорушення, складених ними у поточному році і в тому числі адмінпротоколів стосовно міських сміттєперевізників.

Автор: Сергій БІЛИЙ