друкувати


Через безпліддя, аборти і безгрошів'я Україна недорахувалася 7 млн громадян

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-11-20 01:30:59

3 або 4 дітей має народити кожна українська жінка, щоб зберегти націю.

Тільки в такому разі населення України зможе втриматись на рівні 45-ти мільйонів - це дані Міністерства охорони здоров'я. Втім, українки навпаки, замість поліпшувати, погіршують демографічну ситуацію і далі, йдеться у сюжеті ТСН.

Наталя стала мамою у 33. Вона наважилася б і на другого малюка, але вони з чоловіком мають міцно стояти на ногах. Про більшу родину навіть не йдеться: "Ми не в змозі 3-4 дитини підняти, це треба, щоб чоловік заробляв стільки, щоб ти сиділа і займалася дітьми", - каже жінка.

Одна дитина, мама і тато - це зараз традиційна родина, українцям вже на другу дитину наважитися проблематично. А жінку, яка народила 3 чи 4, навіть в пологовому медики вважають справжньою героїнею.

Це начебто природний процес, але тільки для абсолютно здорової жінки. А таких, як показало дослідження Інституту акушерства та педіатрії, треба ще пошукати.

Заввідділення акушерської патології Інституту ПАТ Наталія Скрипченко розповіла: "З усіх обстежених жінок здорових першонароджуванних тільки 5% мали абсолютне здоров'я, а 95 мали ускладнення в стані здоров'я".

Щоб українська нація просто не вимерла, у МОЗ порахували - багатодітність для України вже зараз має стати нормою.

Щоб зберегти 45 мільйонів, кожна українка має народити 3-4 дітей. Хоча мільйон українських пар не те що 4-х, жодної дитини не можуть народити через безпліддя і жінок, і чоловіків.

Через безпліддя, аборти, і свідомий життєвий вибір - так званий рух чайлд фрі, банальне безгрошів'я  - за 20 років Україна недорахувалася 7-ми мільйонів громадян. Народжувати 3 і 4 дитину наважуються дуже мало українців.

Джерело: ТСН