друкувати


В Івано-Франківську активізувались крадії комунального майна

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-11-06 04:30:33

Місто Івано-Франківськ знову потерпає від крадіїв комунального майна. Про це йшлося сьогодні, під час оперативної наради у Івано-Франківського міського голови.

Так, як стверджує заступник начальника Івано-Франківського міськвідділу внутрішніх справ Валентин Данилюк, 3 листопада невідомі зловмисники викрали каналізаційну решітку на вулиці Богдана Хмельницького, а 30 жовтня зловмисники поцупили лічильник обліку тепла з підвалу будинку по вулиці Тролейбусній, 10. Крім того, як повідомив керівник муніципальної інспекції з благоустрою Степан Кукула, невідомі крадії продовжують розбирати міські чавунні огорожі, зокрема у сквері на вулиці Привокзальній.

На думку пана Данилюка, покращити ситуацію зможуть щоденні цілодобові патрулювання із залученням членів громадського формування з охорони правопорядку «Штаб», які керівництво міської міліції запровадило в тих мікрорайонах, де зафіксовано найбільше подібних крадіжок, а саме: «Пасічна», райони вулиць Івасюка, Вовчинецької тощо.

Зі слів міліціонера, такі заходи вже дали певні позитивні результати. Зокрема, на минулому тижні правоохоронці затримали людину, яку мають всі підстави підозрювати у причетності до крадіжок комунального майна.

Автор: Сергій БІЛИЙ