друкувати


Кандидата в нардепи насторожує зростання рейтингів партій крайніх полюсів

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-10-30 04:30:56

«Я не розумію до кінця виборця», - висловив своє ставлення до виборів на Прикарпатті кандидат в народні депутати по одномандатному виборчому округу №84 (з центром в місті Тисмениця), голова Тисменицької районної організації Партії регіонів Ігор Волощук.

Зі слів політика, висновок, який він виніс з голосування у своєму окрузі, - перемагають бренди, а не люди.

«А що буде завтра, - запитує кандидат, - коли бренди розсіються і люди залишаться один на один зі своїми проблемами. Люди голосують за бренди, кольори, центральних лідерів, в завтра Україну знову буде чекати розчарування».

Одночасно кандидата «дивує і насторожує» неочікуване зростання рейтингу партій крайніх полюсів. Йдеться, зокрема, про Комуністичну партію України, чия електоральна база з минулих виборів збільшила в два з половиною рази, та Всеукраїнське об’єднання «Свобода», яке цьогоріч вперше увійде до парламенту під власними прапорами.

«Присутність їх обох у Верховній Раді, - стверджує пан Волощук, - буде, на мою думку, розхитувати Україну досить таки різко і небезпечно. Так, люди хочуть радикальних змін на краще, чекають що хтось прийде і щось змінить. Рейтинг радикальних партій свідчить про революційні настрої в державі. Але разом з тим останні приклади змушують нас бути на сторожі. Лівія, Єгипет… Хтось використав бажання їх народів жити краще і нажився на їх біді. Зараз там руїни і розпач: смерть дітей,батьків. Руїни відкинули ці країни на 10 років назад, а а виграв від цього лише той, хто замовляв революційні сценарії розвитку подій…»

Автор: Сергій БІЛИЙ