друкувати


Івано-Франківські депутати прийняли рішення відновити роботу паркувальників

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-09-11 12:45:41

Паркуєшся? — плати. Івано-Франківські депутати прийняли рішення відновити роботу паркувальників. Причина — місцева влада так і не змогла закупити дороговартісні паркомати у достатній кількості.

Через відповідну постанову Кабміну 11 квітня паркувальники підприємства «Сервіс-Авто» позбулися робочих місць, а міська казна відповідно — регулярних поповнень. Тож місцеві обранці на останній сесії вирішили внести свої поправки до рішення «Про виконання бюджету за перше півріччя 2012». Зокрема зобов'язали "Сервіс-Авто" відновити роботу паркувальних майданчиків.

Наразі паркувальники знову запрацювали лише на вулицях Привокзальній, Дністровській та Незалежності-Вагилевича. Усім водям тут видають спеціальний талон — на ньому вказаний час стоянки, дата та сума. До слова, тариф залишився незмінним — 3 гривні за годину. Платити за парковку власники автівок здебільшого погоджуються. Деякі — навіть обома руками «за». Утім і від паркувальників очікують покращення якості послуг.

Раніше в Івано-Франківську працювало 25 паркувальників. Невдовзі, сподіваються на комунальному підприємстві, усі вони знову повернуться до роботи. Загалом у підпорядкуванні «Сервіс-Авто» знаходиться 28 платних майданчиків.

Джерело: Радіо «Західний полюс»