друкувати


Прикарпатські "ударники" стверджують, що об’єднана опозиція не з тими воює

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-08-23 07:29:58

Замість того, щоб боротись проти Партії регіонів та її сателітів, представники об’єднаної опозиції борються з «УДАРом» та іншими опозиційними силами, - стверджує керівництво фракції «УДАР» у Івано-Франківській обласній раді.

Відповідну заяву оприлюднив сьогодні, під час пленарного засідання 17-ї чергової сесії облради голова фракції Роман Чернега.

Як зазначається у заяві, на об’єднаній опозиції лежить значна доля вини за нинішній стан справ у країні і в тому числі за прийняття Закону «Про засади державної мовної політики». «Адже, за результатами попередніх виборів, - процитував пан Чернега, - більшість у Верховній Раді була саме демократичною. Однак, після приходу до влади Януковича, серед опозиціонерів виявилося багато зрадників, що стали донорами нинішньої парламентської більшості, яка тепер ухвалює антиукраїнські закони. А ті, хто залишився в опозиційних фракціях, не в змозі протистояти натиску режиму». Разом з тим, за словами прикарпатських «ударників», представники об’єднаної опозиції в Івано-Франківщині не стільки борються проти Партії регіонів, скільки «нападають на інші сили демократичного табору».

Відтак, автори звернення закликали представників усіх демократичних сил «суворо дотримуватись принципу непоборення одна одної».

«Щоб загасити пожежу рекламованої владою «стабільності» та розколу країни, потрібна єдність всіх опозиційних сил. Лише в такому випадку ми зможемо розраховувати на спільну перемогу на виборах та створення демократичної більшості у парламенті. Тільки об’єднавши зусилля, нам вдасться ліквідувати наслідки антиукраїнської діяльності нинішньої влади», - зазначається у заяві.

Автор: Сергій БІЛИЙ