друкувати


Що таке металочерепиця і металопрофіль. Як правильно обрати їх для своєї місцевості

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-08-17 09:45:02

Одним з найбільш поширених покрівельних матеріалів на сьогоднішній день є металочерепиця. І це є невипадково, адже в цьому матеріалі втілено всі сучасні, як технічні так і дизайнерські рішення. Використання високоякісної сировини й сучасних технологій дозволяє досягти високої міцності матеріалу при малій його вазі (1 кв.м важить 5-8 кг). Завдяки великому виборі геометрії профілю та її ідеальної точності значно спрощується процес монтажу.

Металочерепиця ідеально підходить для покрівлі дахів жилих і промислових будинків, гаражів, зупинок, кіосків, альтанок. Великий вибір кольорової гами та відтінків дозволяє зробити екстер’єр будівлі якнайкращим.

Металочерепиця задовільняє усім сучасним потребам споживача, таким як екологічність, простота та швидкість монтажу, невелика вага матеріалу та міцність, легкість заміни частини покрівлі при механічному пошкодженні і, звісно, висока якість за оптимальну ціну. Металочерепиця – зручний матеріал, який надійно захистить вашу оселю від природних випробувань.

Металопрофіль (або по-іншому профнастил) на сьогоднішній день є досить популярним матеріалом для покрівлі приватних будинків, гаражів, виробничих та складських приміщень. Ідеально підходить для огорожі, парканів, може використовуватися як ошивка фасаду різного виду об’єктів. При монтажі конструкцій металопрофілем затрачається оптимальна кількість матеріалу, що досягається за рахунок великого асортименту розмірів, що може бути виконана під індивідуальне замовлення та геометрії профілю.

Металопрофіль - матеріал який має такі переваги як прийнятне співвідношення ціни та якості, міцність, естетичний вигляд, що досягається за рахунок великого вибору кольорової гами та сировини з якого виробляється металопрокат, універсальність застосування. Металопрофіль як фасадний, покрівельний та монтажний матеріал є досить надійним та довговічним матеріалом, адже оцинкована сталь і багатошарове захисне покриття забезпечує термін служби матеріалу понад сорок років. Використання металопрофілю збереже ваш час, сили та кошти і допоможе вам реалізувати свої [конструктивні] ідеї.

Різниця між ними – перевагу має металочерепиця в надійності, якості, естетиці, гарантійному терміні. Металопрофіль більш дешевий матеріал, більше міцний.

Як правильно вибрати покрівельний матеріал в Івано-Франківську – для покрівлі будинку, однозначно металочерепиця, високої якості, так як перепади температури, дощі і екологічна ситуація в більш забруднених куточках регіону, потребує якісної металочерепиці. Металопрофіль обирайте для гаражів, огорожі.