друкувати


Олександр Сич не вбачає скандалу у діяльності коломийської "Свободи"

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-08-16 10:10:51

«У нас нема ніякого скандалу у Коломийській «Свободі» - недисципліновані члени, які виключені з партії».

Так лідер обласної організації ВО «Свобода», голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич оцінив той факт, що в мажоритарних округах на Прикарпатті балотуються два кандидата в народні депутати, які декларують своє членство у Всеукраїнському об’єднанні «Свобода», проте їх балотування не є погодженим ані з керівництвом партії, ані з партнерами структури по опозиції.

«Наскільки я знаю, - зазначив пан Сич під час нещодавньої прес-конференції лідерів опозиційних сил Прикарпаття, - Роман Височанський та Василь Кирилюк зареєстровані кандидатами в депутати і оманливо записали себе членами ВО «Свобода». Зі слів політика, в даний час його політсила намагається в судовому порядку або зняти обох кандидатів з реєстрації, або ж змусити виборчі комісії викреслити запис про їх членство у ВО «Свобода» з реєстраційних документів.

Цікаво, що зі слів О.Сича, сам Василь Кирилюк змінив своє ім’я і прізвище на Олександр Сич і балотується по Івано-Франківському виборчому округу № 83, де у свою чергу балотується також справжній Олександр Сич.

Автор: Сергій БІЛИЙ