друкувати


Допомога військовим - 200 тисяч гривень

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-08-16 09:45:03

Саме таку суму з початку року Івано-Франківська область виділила на допомогу Збройним Силам України. Особливо уважно ставляться на Прикарпатті до проблем розбудови флоту.

Зокрема, лише минулого місяця з області до Військово-морських сил надійшло допомоги майже на 66 тисяч гривень. За ці кошти було закуплено як будівельні матеріали для оновлення казарм та приміщень військових частин, так і комп’ютери, пральні машини, телевізори та інша побутова техніка, яка слугуватиме воякам строкової служби.

Крім того, до Дня Військово-морських сил усі представники Івано-Франківщини, які проходять строкову службу в ВМС, отримали від прикарпатських меценатів додаткові грошові премії. За кошти, виділені Івано-Франківською ОДА, було також надруковано книгу, яка розповідає про життя та службу моряків.

«Усі двадцять років ми відчуваємо турботу наших шефів з Прикарпаття, - зазначив контр-адмірал Ігор Тимчук. – Ми бачимо велике розуміння з боку голови Івано-Франківської ОДА Михайла Вишиванюка, і за це йому дуже вдячні».

Нагадаємо, що у березні цього року за сприяння Михайла Вишиванюка знімальна група обласного телебачення «Галичина» здійснила поїздку до частин ВМС України і за її результатами підготувала цикл телепередач про життя і службу прикарпатців, які проходять службу на Українському флоті, та про тісну співпрацю й шефську допомогу прикарпатців і військових моряків.

Автор: Підполковник Тарас ГРЕНЬ, Західний регіональний медіа-центр МО України