друкувати


"Відсіч" спростовує свою причетність до листівок проти Миколи Круця

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-08-14 09:45:13

Фальшивкою назвали представники громадського руху «Відсіч» листівку з закликом не голосувати за Миколу Круця на цьогорічних виборах, яку було у великій кількості поширено днями від імені руху на території Тлумацького, Галицького та Тисменицького районів, які входять до мажоритарного виборчого округу №84.

Йдеться, зокрема, про листівку, в якій М.Круця звинувачено у голосуванні за ратифікацію «харківських» угод та «мовний закон» та багатьох інших .

Як стверджує активіст ГР «Відсіч» Михайло Свистович, громадянська кампанія «Помста за розкол країни», в рамках якої представники «Відсічі» поширюють в мажоритарних округах листівки з роз’ясненням, чому не варто голосувати за кандидатів від Партії регіонів та їх союзників, до останнього часу не проводилась на Прикарпатті, а відтак жодних листівок представники руху поширювати не могли.

«Про фальшивку, - додає активістка «Відсічі» Ольга Сало, - вона двоколірна. Але на логотипі руху «Відсіч» там на прапорці синій і жовтий кольори. Заради одного нашого прапорця листівку виготовили повноколірним друком. На жаль, ми не можемо дозволити собі повноколірні листівки».

Зрештою, як стверджує пані Сало, банальна перевірка викладених у листівці відомостей через відкриті джерела, як-от: сайт Верховної Ради щодо голосувань за «харківські» угоди та «мовний» законопроект – демонструє безпідставність усіх викладених у листівці звинувачень.

«Ми маємо справу з конкретним чорним піаром, - продовжує громадська активістка, - конкретними брудними технологіями. Але нам неприємно, щось хтось не гребує використанням нашої кампанії».

Автор: Сергій БІЛИЙ